Author: சயந்தன்
•1:15 AM
இதுவும் இலங்கை உணவுப்பழக்கங்களைக் குறித்தான ஒரு ஒலியுரையாடல். பிட்டு சொதி என்று நீள்கிறது. சோமிதரன் மற்றும் என்னோடு இடையில் சிநேகிதியும் வந்திட்டு போயிருக்கிறா.. கேட்டுப்பாருங்கள். ஒலிப்பதிவு செய்யப்பட்ட ஆண்டு 2007 யூன்








This entry was posted on 1:15 AM and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 comments:

On April 28, 2010 at 2:32 PM , Anonymous said...

Best combination for puttu is aubergine and onions fried in gingelly oil ippadikku Puttu Expert

 
On August 25, 2010 at 5:11 PM , Anonymous said...

The Maasi or Maldive fish is called "Tuna" fish here.